Körrezgésű sziták

Körrezgésű sziták

Az osztályozó gépek ömlesztett, szemcsés anyagokat választanak szét, méret szerint különböző frakciókra. Szinte minden iparág használja őket. Alkalmazási területük nagyon széleskörű. Gépeink száraz és nedves anyagok osztályozására egyaránt alkalmasak.

Üzembiztos konstrukció

A vázszerkezet két hajlított oldalfalból és a keresztkötőkből áll. 4 ponton van alátámasztva rugóegységekkel, melyeknek kettős szerepük van: egyrészt az alátámasztás; másrészt a lengőrendszer elemeként a rezgésjellemzők értékét is befolyásolják. A rostasíkok dőlésszöge a vízszinteshez képest 12-18 fok.

Állítható osztályozási teljesítmény

A körrezgésű szitáknál (WS) a rezgés intenzitása szabadon beáll a szitaszekrény és röpsúlyok tömegviszonyának megfelelően. A mozgás során körkörös mozdulatot hajtanak végre. Az oszcilláció sebessége és amplitúdója a kívánt rostálási feladatnak megfelelően állítható.

WS sziták standard és egyedi méretben

WS típusú szitáink egy, kettő, három vagy négy síkkal készülnek. A standard gépek mellett egyedi méretű osztályozók gyártását is vállaljuk.

Precíz meghajtás

A hajtótengelyt egy kardántengelyen keresztül egy aszinkron motor hajtja. A tengely-csapágyazás lehet olaj- vagy zsírkenésű. A tengelyek csapágyazásához kizárólag SKF csapágyegységeket használunk.

Rostabetétek széles választéka

Cégünk körrezgésű (WS), lineáris (LNR) és vibrációs (VS) rostákat is gyárt. A gépeket mindig az adott feladatnak megfelelően választjuk ki, mert mindegyik típusnak meg vannak az előnyei és a hátrányai. A rostabetétek anyaga lehet fém vagy műanyag, könnyen cserélhetők, minden ismert gyártó szövete választható.

Megfelelő felszereltség

A gépeknek minimális a karbantartás igénye a robusztus és praktikus konstrukciónak köszönhetően. Minden szükséges építőelem kopásvédelemmel van ellátva. Opcionálisan rendelhető felső burkolat, rezgéscsillapító alapkeret, rezgésfelügyelet, és mosóegység is.

Szakértő kollégáink készséggel segítenek Önnek.